marți, 3 decembrie 2013

Specialiștii "VORBEȘTE" - alte 5 concluzii de AUR despre bere și consumul acesteia

În urmă cu vreo 2 ani un prieten mi-a trimis un link care făcea referire la o "cercetare" efectuată de niște savanți americani, cu privire la efectele pozitive ale consumului de bere asupra sănătății omului. Am replicat cu următorul mesaj:




În urma altei „cercetări” efectuate de mine, în baza unei experimente și observații de peste 15 ani asupra unor multipli subiecți, dar și a unei experiențe proprii la fel de îndelungate și bogate, consider că afirmațiile mele au cel puțin valoarea celor prezentate de tine.

Specialiștii "VORBEȘTE" - alte 5 concluzii de AUR despre bere și consumul acesteia:

1. CREȘTE CAPACITATEA DE A ÎNȚELEGE ȘI DE A TE FACE ÎNȚELES - consumatorii profesioniști afirmă că pe măsura ce consumul de bere crește, se observă că dialogul și comunicarea între interlocutori este mult mai facilă: aceștia ajung ca în final să se înțeleagă doar prin onomatopee, semne, mimică. Important este să existe egalitate la cantitatea de bere consumată de fiecare, altfel regula nu mai este valabilă. 
2. CREȘTE IQ-UL, DECI SPOREȘTE INTELIGENȚA - cercetarea a scos în evidență că până și cei mai proști, imbecili oameni devin mult mai deștepți după ce consumă cel puțin o bere. Consumatorul are capacitatea de a purta conversații pe multiple teme și discuții, pornind de la fotbal până la fizica cuantică și nu are dificultăți de exprimare. Își expune  părerea aducând argumente pornite în general din experiența proprie și care nu pot fi contracarate. Pur si simplu ceilalți din jurul lor rămân fără cuvinte, fiind pătrunși de gândirea profundă, dar și de faptul că nu li se permite să deschidă gura. O altă parte pozitivă este că efectele devin din ce în ce mai vizibile pe măsura ce crește și numărul de calorii (a se citi sticle de bere) îngurgitate, însă dispar la fel de repede cum au apărut. 
3. Asigură protecție împotriva microbilor din apa potabilă, acționând mai eficient decât orice medicament sau filtru - și cum să nu fie așa, DACĂ NU BEI APĂ. Singurul impediment este atunci când bei bere la halba și asta este spălată cu apă de la robinet!!! 
4. ȘTII EXACT MOTIVUL DURERII DE CAP! - multe persoane au migrene și sunt îngrijorate de acest lucru, negăsind nici un remediu, oricâți medici ar consulta. Deoarece tu consumi regulat bere, vei ști mereu care este cauza durerii: consumul de băutură, sau, și asta trebuie să îți dea de gândit, lipsa alcoolului din organism. Astfel, știind exact care este sursa durerii de cap, nu mai ești stresat și poți să îți vezi de berea pe care o ai în față chiar acum.
5. Își asigură permanent adrenalina de care ai nevoie pentru a te ține mereu în priză - ca să beneficiezi de acest avantaj este necesar un consum mare de bere pentru a se produce "ruperea filmului" într-un un timp optim. În acest fel, câteva zile vei fii permanent în alerta încercând să "refaci firul evenimentelor": ce ai spus, dacă ai supărat pe cineva, ce secrete ai mai divulgat etc.  ATENȚIE!!! Acest lucru nu este indicat celor care nu sunt profesioniști!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu